DE WERKWIJZE VAN MGH

Subsidiepotjes en fiscale regelingen

Er zijn honderden regelingen waarvan u gebruik kunt maken. Het is lastig om die allemaal bij te houden; daarom doen wij dit voor u. Lang niet altijd gaat het om een potje subsidie dat u krijgt. Veel vaker wijzen we u op een fiscale regeling waarvan u gebruik kunt maken. Een fiscaal voordeel op uw loonbelasting, vennootschapsbelasting of inkomstenbelasting bijvoorbeeld. Minder betalen aan de Belastingdienst: dat wilt u toch ook?

Waar kan ik subsidie voor krijgen?

Met deze vraag komen veel nieuwe klanten bij ons binnen. Vaak zijn ze doorverwezen door een relatie, die tevreden klant bij ons is.

Wij geven u graag een advies waar u ècht iets aan hebt. Dus een volledig advies. Daarom screenen we meteen bij de eerste afspraak voor welke subsidies of regelingen u in aanmerking komt. We lopen graag samen met u – letterlijk – door uw bedrijf en stellen veel vragen. Met alle kennis en ervaring die we hebben, kunnen we u snel adviseren.

Wij zien kansen voor u

Vaak gebeurt het dat de subsidieregeling waarvoor een bedrijf in aanmerking wilde komen, al niet meer bestaat. Omdat wij zoveel vragen stellen en met u mee denken, vinden we meestal iets anders waarvan u gebruik kunt maken. We hebben al zo veel subsidietrajecten doorlopen, dat wij weten hoe de overheid denkt. Sommige processen die voor uw bedrijf heel normaal zijn, worden door de overheid bijvoorbeeld gezien als ontwikkeling. En daar kunt u geld voor krijgen!

Uitgebreid advies

Soms is het nodig om een bepaald proces net iets te veranderen, zodat u wèl in aanmerking komt voor subsidie. Wij denken graag met u mee, ook op het gebied van technische zaken, en adviseren u uitgebreid.
Wanneer wij denken dat uw aanvraag weinig kans heeft, zeggen we dit eerlijk. Want eerlijk duurt het langst.

Volledig verzorgde aanvraag

Nadat u hebt gekozen voor welke regeling u in aanmerking wilt komen, nemen wij u het hele traject uit handen. Wij weten hoe we de aanvraag moeten omschrijven, zodat het binnen de kaders van de regeling valt. We weten ook bij wie we moeten aankloppen: we hebben immers onze vaste aanspreekpunten bij de overheid. Zo hebben we razendsnel een goed resultaat.

Succes gegarandeerd

Mocht de overheid de aanvraag afwijzen, dan nemen wij uiteraard de bezwaarprocedure voor onze rekening. Dat zit bij de fixed fee inbegrepen. Uw aanvraag wordt door de overheid heroverwogen. Tot nu toe zijn onze bezwaren allemaal teruggedraaid tot een positief advies, op één na. We hebben een slagingspercentage van 98%.

No cure, no pay

Zoals gezegd bepalen we vooraf een vaste prijs voor uw traject. Dit is een klein percentage van het bedrag dat we “voor u verdienen”. Het advies en de complete begeleiding tot en met een eventuele bezwaarprocedure zit bij de vaste prijs inbegrepen. Zo komt u nooit voor onvoorziene kosten te staan. En mochten onze werkzaamheden niet tot resultaat leiden, dan hoeft u niets te betalen.

Uw eigen subsidie-adviseur

Bij MGH hebt u dus uw eigen subsidie-adviseur, die u alleen hoeft te betalen wanneer het iets oplevert. Bovendien doet u zaken met Maarten of Susanne. Wij vinden het net zo belangrijk als u dat de subsidieaanvraag wordt goedgekeurd. Daarom werken wij net een beetje harder.

Korte lijnen

“Ik zoek het even op en kom dan bij u terug”. Dat zult u van ons niet horen. U krijgt altijd meteen Maarten of Susanne aan de telefoon, dus geen telefoniste of accountmanager. Wij kennen u en uw bedrijf. Uw dossier kennen wij uit ons hoofd. U hoeft dus niet steeds uw hele verhaal uit te leggen. Dat werkt wel zo prettig.

Bovendien werken wij razendsnel. E-mails beantwoorden wij binnen een dag. Meestal binnen een halve dag. U krijgt een uitgebreid antwoord met een duidelijk advies. Daar kunt u wat mee.

Meer weten?

Maak dan een vrijblijvende afspraak via 06 – 53 77 85 11. We helpen u graag!

Meer weten?

Lees dan meer over MGH of maak een vrijblijvende afspraak via 013 – 52 305 74 of 06 – 53 77 85 11. We helpen u graag!